Ένας 7χρονος από το Γουέστ Λόθιαν της Βρετανίας έστειλε ένα γράμμα σαν κάρτα γενεθλίων στον μπαμπά του «στον παράδεισο» κι η απάντηση του ταχυδρομείου συγκίνησε εκτός από τον μικρό και τη μαμά του, όλους όσους διάβασαν την ιστορία στα social media.

Ο Τζέις Χάιντμαν έστειλε ένα γράμμα που έλεγε «Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να πάτε αυτό (το γράμμα) στον παράδεισο, στον μπαμπά μου, για τα γενέθλιά του;» κι η απάντηση του ταχυδρομείου τον διαβεβαίωσε ότι έφτασε στον προορισμό του μετά από ένα «δύσκολο ταξίδι»!

Η μαμά του μικρού αγοριού, Τέρι Κόπλαντ έγραψε στο Facebook: «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο συγκινήθηκε ο μικρός όταν διάβασε ότι ο μπαμπάς του πήρε την κάρτα που του έστειλε. Royal Mail αποκαταστήσατε την πίστη μου στους ανθρώπους»!

«Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω ότι η παράδοσή του γράμματος στον μπαμπά σου στον παράδεισο ολοκληρώθηκε με επιτυχία» έγραψε η απάντηση του ταχυδρομείου και πιο συγκεκριμένα του Σον Μίλιγκαν. «Ήταν δύσκολη πρόκληση να αποφύγουμε τα αστέρια κι όλα τα άλλα αντικείμενα του γαλαξία στον δρόμο προς τον παράδεισο αλλά τα καταφέραμε»!

Ο Τζέις κι η 10χρονη αδερφή του Νιβ, γιορτάζουν κάθε χρόνο τα γενέθλια του μπαμπά τους που πέθανε τον Μάιο του 2014.

Η μαμά τους είπε «Ήταν τόσο πολύ συγκινημένος κι έλεγε συνέχεια : ο μπαμπάς  πήρε όντως το γράμμα μου μαμά. Έχω πει στον Τζέις και τη Νιβ ότι ακόμα κι αν δεν μπορείς να πάρεις δώρο σε κάποιον, είναι καλό να στέλνεις μια κάρτα τα Χριστούγεννα ή για τα γενέθλιά του. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πως μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου»!

A few weeks ago my 7 year old son posted this card to his dad in heaven and today he got a lovely reply from the postman…

Gepostet von Teri Copland am Mittwoch, 28. November 2018

*Διαβάσαμε την είδηση στο reader.gr