Ένας 80χρονος κέρδισε πάνω από 100.000 λίρες στο τυχερό παιχνίδι EuroMillions… από λάθος, αφού ξέχασε τα γυαλιά του και δεν μπορούσε να διαλέξει τους αριθμούς που επιλέγει συνήθως.

Ο Ντένις Φόσιτ συνήθως χρησιμοποιούσε αριθμούς από γενέθλια μελών της οικογένειάς του για το εβδομαδιαίο δελτίο του, αλλά καθώς δεν μπορούσε να δει, πήρε ένα στην τύχη. Όπως είπε ο ίδιος αργότερα, «αποδείχθηκε μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ».

Με τα κέρδη των 116.124 λίρών, μαζί με την 75χρονη σύζυγό του, Ανν, σχεδιάζουν να ανακαινίσουν το σπίτι και τον κήπο τους στο Ντέρμπισαϊρ.

«Συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά μου και προσπάθησα να διαλέξω τους αριθμούς μου, αλλά απλά δεν μπορούσα. Πήγα να πληρώσω την εφημερίδα μου και ζήτησα μια κυρία πίσω από τον πάγκο να τραβήξει στην τύχη», ανέφερε ο κ. Φόσιτ.

«Μετά από αυτό που συνέβη στο πρακτορείο εφημερίδων, είχα αυτό το αστείο συναίσθημα ότι θα κερδίζαμε. Είπα στη σύζυγό μου Ανν εκείνο το απόγευμα ότι ένιωθα ότι θα κερδίζαμε μεγάλο ποσό», πρόσθεσε.

Όπως λένε, όταν τελικά έμαθαν τα νέα, σοκαρίστηκαν και το γιόρτασαν με λίγο αφρώδη οίνο, αλλά όταν τελειώσουν οι περιορισμοί και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό, θέλουν να το γιορτάσουν με ένα μεγάλο, οικογενειακό πάρτι.

(Image: Camelot)

Πώς θα ξοδέψουν τα χρήματα που κέρδισαν στο τυχερό παιχνίδι

Ο κ. Φόσιτ, συνταξιούχος οικοδόμος και ανθρακωρύχος, δήλωσε ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τα κέρδη για μια πλήρη μεταμόρφωση του κήπου τους, καθώς ο τραυματισμός στην πλάτη που υπέστη πριν από λίγα χρόνια είχε περιορίσει την ικανότητά του να τον φτιάξει μόνος του.

Το ζευγάρι επίσης θέλει να αγοράσει μια νέα τηλεόραση και μια ηλεκτρική κουζίνα. Ωστόσο, το ζευγάρι, που έχει δύο κόρες, δύο εγγόνους και μία εγγονή, είπε ότι τα περισσότερα από τα κέρδη θα πάνε στην οικογένειά τους.

«Μπορούμε να μας πάρουμε με μερικά ωραία πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε πολλά στην οικογένεια», είπε η κ. Φόσιτ. «Εμείς ζήσαμε, είναι δική τους σειρά τώρα… αυτά τα χρήματα θα τους βοηθήσουν περισσότερο από εμάς», πρόσθεσε.

*Πηγή είδησης