Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Δεν βρίσκουν λόγια για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη τους σ’ έναν ανώνυμο δωρητή, η διοίκηση και το προσωπικό του «Children’s Hospital» στο Λος Άντζελες. 25 εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν για καλό σκοπό κι ο δωρητής του ποσού ελπίζει να βελτιώσει τις συνθήκες της υγείας των βρεφών και των μικρών ασθενών του νοσοκομείου.

Η δωρεά του θα στηρίξει την επέκταση του Νευρολογικού Ινστιτούτου του νοσοκομείου και την αναμόρφωση του διαγνωστικού και θεραπευτικού χώρου της Επεμβατικής Ακτινολογίας.

«Αυτό το αληθινά μεταμορφωτικό δώρο για το νοσοκομείο μας, έρχεται σε μια εποχή όπου η ζήτηση αυτών των υπηρεσιών αυξάνεται συνέχεια, τόσο για παιδιατρική νευρολογική περίθαλψη, όσο και για τις ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες των θεραπειών της Επεμβατικής Ακτινολογίας» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της CHLA, Paul Viviano.

«Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για τη γενναιοδωρία αυτού του δώρου, μιας από τις μεγαλύτερες δωρεές στην ιστορία του νοσοκομείου και μάλιστα από ένα και μόνο άτομο. Μία δωρεά που επενδύει σε ένα μέλλον με υγεία για τα παιδιά και τη νεολαία που το νοσοκομείο μας φιλοξενεί»

Ο δωρητής είναι σίγουρο πως δεν έδωσε τυχαία το μεγάλο αυτό  χρηματικό ποσό στο Children’ s Hospital του Λος Άντζελες. Το νοσοκομείο αυτό κατατάσσεται ως το πιο κορυφαίο στην Καλιφόρνια κι έχει πολλές βραβεύσεις για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει στους ασθενείς του.

Μια δωρεά 25 εκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι σίγουρα μια είδηση που συναντάς συχνά, αλλά είναι μία ακόμη πράξη που μας αποδεικνύει πως ο κόσμος μας γίνεται ομορφότερος γιατί κατοικούν σε αυτόν άνθρωποι με πλούσιο ψυχικό κόσμο, ενσυναίσθηση και διάθεση προσφοράς…

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com