Ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε με μία δημοσίευσή του στο Instagram ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Blake Lively προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια σε δύο τράπεζες τροφίμων. Κατά το ζευγάρι οι δύο οργανώσεις εργάζονται σκληρά για να βοηθήσουν αυτούς που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εν μέσω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και χρειάζονται ενίσχυση.

«Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε, ο Covid-19 είναι ένας μ@$#%#. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε τα @feedingamerica και @foodbankscanada», έγραψε στη λεζάντα ο Reynolds.

«Το Covid-19 έχει επηρεάσει με βάναυσο τρόπο τους ηλικιωμένους και τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. Η Blake και εγώ δωρίζουμε 1 εκατομμύριο δολάρια που θα μοιραστούν μεταξύ των Feeding America και Food Banks Canada. Αν μπορείτε να συνεισφέρετε, αυτές οι οργανώσεις χρειάζονται τη βοήθειά μας. Φροντίστε το σώμα και την καρδιά σας. Αφήστε χώρο για τη χαρά. Καλέστε κάποιον που είναι απομονωμένος και μπορεί να χρειάζεται επικοινωνία», ανέφερε στο post ο ηθοποιός χωρίς να παραλείψει να κάνει και λίγη πλακίτσα, από εκείνες για τις οποίες φημίζεται στα social media.

Συγκεκριμένα, συμπλήρωσε τη δημοσίευση δίνοντας τον (προφανώς όχι πραγματικό) αριθμό του Hugh Jackman υπονοώντας ότι είναι απομονωμένος.

Διαβάσαμε την είδηση στο www.marieclaire.gr