Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Όπως έχουν αποδείξει πολλές έρευνες κι έχουμε παρουσιάσει κι εμείς στο e-motions.gr κατά καιρούς, το πλέξιμο είναι μία συνήθεια που επιδρά ευεργετικά στην ψυχοσύνθεση μας. Αυτή η είδηση, ωστόσο, έρχεται να μας τονίσει και τα θετικά αποτελέσματα που έχει για το σώμα μας.

Λόγος γίνεται για το «Cyclo Knitter» μία μηχανή – ποδήλατο που σχεδιάστηκε από τον φοιτητή George Barrat Jones. To εν λόγω τεχνολογικό εγχείρημα αποτελεί έναν συνδυασμό ξύλου και ποδηλατικών εξαρτημάτων που επιτρέπει σε όποιον το χρησιμοποιεί να πλέκει ένα κασκόλ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά γυμνάζοντας παράλληλα και το σώμα του.

Ο εφευρέτης Barrat-Jones επισημαίνει πως η ιδέα του ήρθε περιμένοντας το τρένο στο Αϊντχόβεν. Σκέφτηκε πως αυτή η μηχανή θα επέτρεπε σε όσους περιμένουν, να κάνουν τη γυμναστική τους, να παραμένουν «ζεστοί» και να δημιουργούν συγχρόνως ένα αξεσουάρ απαραίτητο για το τσουχτερό κρύο του χειμώνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί κι είναι σίγουρο πως θα μαγευτείτε για άλλη μία φορά από τη δύναμη και το μεγαλείο της τεχνολογίας.


*Διαβάσαμε την είδηση στο www.thisiscolossal.gr