Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Μερικές φορές, μπορεί να πιστεύουμε ότι στις δύσκολες καταστάσεις είμαστε μόνοι μας αλλά στην πραγματικότητα η ευαισθησία που διακατέχει κάποιους από εμάς, είναι ικανή να μας ενώσει και να μας κάνει μία γροθιά εναντίον όλων αυτών των δυσχερειών.

Αυτή την ευαισθησία και την αλληλεγγύη αντιμετώπισε με χαρά η Gina Gibson, μία ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν μόλις τέσσερις εβδομάδες πριν χάσει δια παντός το σπίτι που διέμενε, όταν αντίκρισε πλήθος αγνώστων να τη βοηθούν ώστε να αποφευχθεί αυτό το δυσάρεστο ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω οικία είχε κριθεί από την πολιτεία ως «ακατάλληλη» καθώς απαιτούσε πολλές επισκευές στη διαρρύθμιση, επιδιορθώσεις στο σύστημα υδρορροών ενώ είχε σημαντικά προβλήματα και στο γκαράζ.

Η Gibson, η οποία τα τελευταία χρόνια κι έπειτα από τον χαμό του συζύγου της ζει μόνη της, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ν’ αναλάβει όλες αυτές τις εργασίες. Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.

Η ανταπόκριση στο αίτημα της ήταν τεράστια αφού 30 μέλη της τοπικής United Auto Workers Union βρέθηκαν στο πλάι της και τη βοήθησαν να προβεί σε όλες τις απαραίτητες επισκευές του σπιτιού.

«Απλά χρειάζομαι ένα μέρος για να έρχονται τα εγγόνια μου» δήλωσε συγκινημένη η Gibson στο KMBC.

Εμείς δηλώνουμε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από το μεγαλείο ψυχής και την αλληλεγγύη ορισμένων ανθρώπων κι ευχόμαστε η πράξη τους ν’ αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com