Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Τα fashion brands θα πρέπει πλέον να είναι πολύ προσεκτικά με τα δημιουργήματά τους γιατί ο «Diet_prada» καραδοκεί ν’ αποκαλύψει τις αντιγραφές σε οποιοδήποτε προϊόν τους κι όχι μόνο.

Πρόκειται για έναν λογαριασμό στο Instagram που ξεκίνησε το 2014 παραμένοντας ανώνυμος γι’ αρκετό καιρό, ενώ πόσταρε κάθε αντιγραφή κι αδικία που εντόπιζε στο χώρο της μόδας.

Όταν κάποια στιγμή ξεκίνησε να τον ακολουθεί η Naomi Campell και να μοιράζεται τις αναρτήσεις του με τους δικούς της ακόλουθους, ο λογαριασμός εκτοξεύθηκε αποκτώντας χιλιάδες followers.

Οι γνωστοί πλέον ιδιοκτήτες Tony Liu και Lindsey Schuyler, έχουν ένα κοινό που τους λατρεύει γιατί τους ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου. Από την κριτική τους δεν ξεφεύγει κανείς, ακόμα κι αν βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της μόδας.

Το τόλμημά τους δεν τους εξασφάλισε όμως μόνο χιλιάδες ακόλουθους αλλά τους άνοιξε και τις πόρτες στα περισσότερα fashion shows, απολαμβάνοντας την αποδοχή και τη στήριξη των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

Η προσπάθεια του Tony και της Lindsey δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς απαιτεί εξαιρετικές γνώσεις στην ιστορία της μόδας, αλλά όπως φαίνεται οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάζουν τους αντιγραφείς οι οποίοι απέκτησαν έναν λόγο για να φοβούνται.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.bovary.gr