Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Μια γλυκιά έκπληξη ετοίμασε η οικογένεια του Bruce Becke για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πριν δυο χρόνια ο Bruce υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, μια επέμβαση που του χάρισε τη ζωή. Δότης ήταν ο 26χρονος Mike Drisgill. Οι δύο άντρες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ πριν. Για τον Bruce όμως ο Mike υπήρξε ο φύλακας άγγελός του.

Η οικογένεια του Becke, κάλεσε τον Mike με την οικογένειά του να ταξιδέψουν από τη Βαλτιμόρη στο Μίσιγκαν για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια του Bruce. Την ώρα που έσβηνε τα κεράκια ο Bruce αναφέρθηκε στον άνθρωπο που πριν δυο χρόνια του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει και να μπορεί να γιορτάζει ξανά με την οικογένειά του. Λέγοντας δυνατά το όνομα Mike Drisgill έσκυψε να σβήσει τα κεράκια της τούρτας του κι εκείνη τη στιγμή ο 26χρονος δότης σηκώθηκε από το διπλανό τραπέζι και τον αγκάλιασε ξεσπώντας σε κλάματα.

Οι δύο οικογένειες ενώθηκαν μέσω των δύο αντρών μ’ έναν μοναδικό τρόπο που ξεπερνάει συγγένειες, φιλίες και γνωριμίες. Η κόρη του Bruce ανήρτησε το βίντεο στο Facebook, με την ελπίδα ν’ αφυπνιστεί περισσότερος κόσμος ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Man gets surprise from bone marrow donor

Watch the emotion as this bone marrow donor gets a special surprise. The young man who donated the bone marrow that helped save his life is sitting at the table next to him. (You might want to grab a tissue.) See the full story here: http://via.wxmi.com/FVv2H

Posted by FOX 17 on Wednesday, 4 April 2018