Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς το να παραγγείλουμε κάτι απ’ έξω να φαντάζει απλό και καθημερινό αλλά για κάποιους άλλους όπως η 92χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες είναι μία περίπλοκη κι ακατόρθωτη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Maris Mayon Tuan έγινε μάρτυρας ενός άκρως συγκινητικού περιστατικού όταν η 92χρονη γειτόνισσα της βλέποντας πως εκείνη είχε παραγγείλει φαγητό απ’ έξω φώναξε τον άντρα που έκανε το delivery και του ζήτησε κάτι πρωτάκουστο για τα σημερινά δεδομένα.

Η Maria περιγράφει τα εξής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Βλέποντας τον άντρα που έκανε το delivery στην πόρτα μου, τον φώναξε και τον ρώτησε τι ακριβώς μετέφερε. Αφού, λοιπόν, της απάντησε σχετικά με το μενού του καταστήματος και της εξήγησε τι ακριβώς κάνει εκείνος, η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να του υπαγορεύει την παραγγελία της. Πίστευα ειλικρινά πως απλώς θα γελούσε και θα έφευγε αλλά αυτός έκανε το ακριβώς αντίθετο, πήρε το τηλέφωνο του, κάλεσε το κατάστημα και παρήγγειλε ό,τι του είχε πει η γειτόνισσά μου.»

Το συγκεκριμένο post ξεπέρασε τα 330.000 likes και τις 50.000 κοινοποιήσεις ενώ ο νεαρός άντρας επικοινώνησε με τη Maria κι όπως ανέφερε εκείνη σε δηλώσεις της «δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια τόσο από τα αφεντικά όσο κι από τους συναδέλφους του.»

Νομίζω αξίζει ακόμη ένα «συγχαρητήρια» κι από εμάς!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com