Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Λίγα είναι εκείνα που μπορεί να αρνηθεί ένας γονιός στο παιδί του αλλά κάποια πράγματα όσο και να θέλουν οι γονείς δεν μπορούν να τα προσφέρουν. Κυρίως εκείνα που η οικονομική τους κατάσταση δεν τους το επιτρέπει.

Κάπως έτσι ίσως να σκέφτηκε ο Ricky, ένας πατέρας όπου αναγκάστηκε ν’ αρνηθεί στην κόρη του την απόκτηση ενός φορέματος που η ίδια επιθυμούσε, για να πάει με αυτό στον χορό του σχολείου της.

Ο Ricky εργάζεται σε 3 δουλειές για να μπορέσει να εξασφαλίσει στην οικογένειά του τα προς το ζην. Με βάρδιες σε 2 καταστήματα όπως τα «MacDonald’s» και το «Popeye», αλλά και σ’ έναν φούρνο, βασανιζόταν με τη σκέψη πως η κόρη του θα ήταν στεναχωρημένη μετά το «όχι» του για το φόρεμα κι αποφάσισε να προσθέσει ακόμη περισσότερες ώρες εργασίας και τελικά να της χαρίσει το φόρεμα που τόσο επιθυμούσε.

Την έκπληξη και την αντίδραση της κόρης του τη βιντεοσκόπησε και τη δημοσίευσε στα social media όπου η χαρά και η συγκίνηση της δεν κρύβεται. Μόλις αντικρίζει το φόρεμα ξεσπά σε κλάματα χαράς κι ευγνωμοσύνης κι ο πατέρας της νιώθει διπλά ευτυχισμένος που κατάφερε τελικά να της χαρίσει εκείνο που έμοιαζε πριν όνειρο «απλησίαστο».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε κι εσείς ν’ απολαύσετε τη συγκινητική αυτή στιγμή…