Σε μια περίοδο που όλος ο πλανήτης αδημονεί η επερχόμενη Άνοιξη να φέρει σιγά-σιγά και την λήξη του εφιάλτη που ζούμε τον τελευταίο χρόνο, η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τους αγαπημένους μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Γι’ αυτό και η απόφαση μιας γυναίκας να πιάσει δεύτερη δουλειά στο γηροκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της, κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου.

Όπως η ίδια η γυναίκα λέει, δεν το έκανε για να το επιπλέον εισόδημα που η δουλειά αυτή, ως καθαρίστρια και φροντιστής, θα της επιφέρει, αλλά προκειμένου να μπορεί να βλέπει τον 87χρονο πατέρα της, ο οποίος μήνες τώρα βρίσκεται σε καραντίνα.
Όπως ο ίδιος είπε, μιλώντας σε τοπικά μέσα της Μινεσότα, όταν είδε την κόρη του να μπαίνει στο γηροκομείο με στολή προσωπικού, τρελάθηκε από την χαρά του. Χαρακτήρισε την ημέρα εκείνη ως μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής του.

Η Lisa είναι project manager κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ τα απογεύματα πηγαίνει στο γηροκομείο, το οποίο ζητά επιπλέον προσωπικό εδώ και πάρα πολύ καιρό, αφού η προσφορά εργασίας είναι ελάχιστη λόγω κορωνοϊού.

«Θα μπορούσα να ξεκουράζομαι ή να κάνω μαθήματα γιόγκα, αλλά προτιμώ να έρχομαι εδώ και να σφουγγαρίζω, προκειμένου να μπορώ να βλέπω τον μπαμπά μου… Εκείνος έχει κάνει αμέτρητα για εμένα στο παρελθόν. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για εκείνον», λέει η ίδια.

Θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη απόδειξη, ότι κάποιος έχει υπάρξει καλός μπαμπάς για τα παιδιά του από αυτήν;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

*Διαβάσαμε την είδηση στο infokids.gr