Κάποιοι baristas έχουν μπει στον κόπο να τέρψουν τους οφθαλμούς μας με πούπουλα, φυλλαράκια φτέρης ή καρδούλες στον αφρό του latte μας.

Η Γιαπωνέζα barista Ku-san αποφάσισε όμως να ανεβάσει την τέχνη του latte καφέ σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Και να «ζωγραφίζει» στον αφρό τα αγαπημένα της θέματα: τα πουλιά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ku-san δεν είναι επαγγελματίας barista, είναι αυτό που θα λέγαμε «οικιακή μπαρίστα». Επιδίδεται στη latte art ως χόμπι. Κατοικίδιό της είναι ο παπαγάλος Sakura. Αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο πάθη της, την τέχνη του latte και τον Sakura κι άρχισε να δημιουργεί πετούμενα τ’ ουρανού στον αφρό.

Στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο kunit92 αναρτά τις δημιουργίες της, τις οποίες συνοδεύει και με φωτογραφίες των πουλιών που στάθηκαν πηγές έμπνευσης γι’ αυτήν. «Αγαπώ τα πουλιά και τον καφέ» γράφει.

View this post on Instagram

動画を撮るために天国のピータンをラテアートしました。 今、海外の人が沢山見てくれます。 驚いています。 大切な愛鳥のモデルメッセージもいくつか貰いました?? 私は自分で飲むためのラテアートを作るので、数日時間が必要です。 出来上がったらお知らせと投稿します。 そして飲みます。 宜しくお願いします。 Thank you☕? ............. . 私は英語が上手くないので? Instagramの翻訳で読んでもらえますようにー? #latteart #ことりラテアート #homebarista #cocatiel #コーヒーの鳥は飲んでもらうのが好き #明日は愛鳥際だよー!

A post shared by くぅさん (@kunit92) on

*Διαβάσαμε την είδηση στο iefimerida.gr