Ο μικρός Κόλτον έχει περάσει τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του κάνοντας καθημερινά αιμοκάθαρση την οποία ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 10 ημερών. Όταν έφτασε η στιγμή που η ηλικία του θα επέτρεπε την μεταμόσχευση οργάνου, η μητέρα του προσφέρθηκε να είναι αυτή η δότρια.

Ξεκίνησε τότε αναλυτικές εξετάσεις προκειμένου να μάθει αν είναι συμβατή και έτσι ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του μαστού. Ευτυχώς, ο καρκίνος της ήταν σε πολύ πρώιμη φάση και αφαιρέθηκε εξ ολοκλήρου με διπλή μαστεκτομή.

Όσο η μητέρα του Κόλτον, Λίσα, ανάρρωνε, έλαβε απροειδοποίητα καλά νέα πως βρέθηκε συμβατός δότης για τον μικρό της. Η 21χρονη Ντρου, κόρη μιας γνωστής της Λίσα -που δεν είχε δει τον Κόλτον ποτέ στην ζωή της- αποφάσισε να δωρίσει το ένα της νεφρό και να σώσει την ζωή του άγνωστου σε αυτήν παιδιού, εφόσον υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και ήταν συμβατή δότρια, σύμφωνα με το USA Today.

Οι δύο οικογένειες, συγκινημένες, ήταν παρούσες στο χειρουργείο για να στηρίξουν η μία την άλλη. Οι εγχειρήσεις εξελίχθηκαν καλά και ο μικρός Κόλτον είναι πιο ενεργητικός και χαρούμενος από ποτέ, ενώ η Ντρου έχει αποκτήσει έναν μικρό αδερφό.

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο news247.gr