Για 25 καναδέζικα δολάρια (16,50 ευρώ) κι ένα καλογραμμένο κείμενο μπορείτε να αποκτήσετε μία έπαυλη αξίας 1,7 εκατ. δολαρίων στην Αλμπέρτα του Καναδά. 

Η ιδιοκτήτριά της, Άλλα Βάγκνερ, είναι αναγκασμένη να περιορίζεται σε έναν όροφο του σπιτιού της μετά από πρόσφατο ατύχημα και γι′ αυτό τον λόγο αποφάσισε να διοργανώσει έναν διαγωνισμό για να το ξεφορτωθεί.

Η έπαυλη έχει εμβαδόν 500 τμ. και κτίστηκε το 2011. Είναι τριώροφη, βρίσκεται μπροστά σε λίμνη και βλέπει τα καναδέζικα Βραχώδη Όρη. Η Βάγκνερ προσπαθεί να την πουλήσει εδώ και πέντε μήνες. Αν δεν τα καταφέρει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ο τυχερός θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού της. 

Το μόνο που ζητάει είναι 25 δολάρια για το δικαίωμα συμμετοχής και μία σύντομη απάντηση στην ερώτηση «Πώς θα αλλάξει την ζωή σας η μετακόμιση σε αυτό το ονειρικό σπίτι μπροστά στην λίμνη». Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι να συγκεντρωθούν 68.000 συμμετοχές, που ισοδυναμούν με τα 1,7 εκατ. δολάρια της αξίας του σπιτιού. 

Η απάντηση στην ερώτηση της Βάγκνερ δεν είναι απαραίτητο να γίνει γραπτώς. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο μέσον θέλουν.

«Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά» δήλωσε η Βάγκνερ. «Θα ήθελα πολύ να κερδίσει το σπίτι μου μία οικογένεια και να ζήσει ευτυχισμένα, όπως έζησα κι εγώ εδώ…»

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κλικ εδώ.

*Διαβάσαμε την είδηση στο huffingtonpost.gr