Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Την ιστορία της Διώνης, ενός αξιαγάπητου σκύλου που πάλεψε με κάθε του δύναμη να κερδίσει τη ζωή, ίσως την έχεις διαβάσει κάπου, την έχεις ακούσει ή αν είσαι ακόμη πιο τυχερός την έχεις βιώσει μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας της που κυκλοφόρησε με τίτλο «Το Δώρο».

Η Κατερίνα Παπαποστόλου, η «μωβ νεράιδα» που την βρήκε. δέθηκε μαζί της για πάντα και  φρόντισε να κάνει κάθε προσπάθεια για να διαδώσει την ιστορία της.  Μια ιστορία με αρχή βίαιη και δύσκολη, αλλά χαρούμενη και γεμάτη από αγάπη στη συνέχειά της.

Η Διώνη, μας διηγήθηκε μέσα από την πένα της Κατερίνας το πρώτο κομμάτι της ιστορίας της και γεμάτη από ανυπομονησία έρχεται να μοιραστεί μαζί μας τη συνέχεια και να μας «τραγουδήσει» για όλα όσα σκέφτεται και πέρασε.

Στο δεύτερο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει, η Διώνη δε θα σκεφτεί στιγμή να πάρει εκδίκηση για όσα της συνέβησαν, παρά μόνο ν’ αλλάξει τον κόσμο με γιορτές και μουσικές  και να καταφέρει να γεμίσει τους ανθρώπους με αγάπη για τα ζώα, έτσι ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλη Διώνη.

Το πρώτο τραγούδι το οποίο θα φθάσει σ’ εσάς θα είναι το «Μωβ Νεράιδα» σε στίχους και μουσική της Άννης Θεοχάρη κι ενορχήστρωση του Κώστα Παρίσση. Η ηχογράφηση έγινε στο Praxis Recording Studio κι είναι παραγωγή της Welldone. Το ρόλο της Διώνης αναλαμβάνει η Άννη Θεοχάρη, ενώ του Δράκου ο Κώστας Παρίσσης.

Είτε έχεις διαβάσει την παραμυθένια ιστορία των βιβλίων της Κατερίνας Παπαποστόλου, είτε όχι, ένα είναι σίγουρο: Θ’ απολαύσεις το τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει  σε λίγες μέρες ! Παλάτια, δράκοι, βασίλισσες και μωβ νεράιδες πρωταγωνιστούν στην αυτοβιογραφία της Διώνης κι εκείνη είναι τόσο ενθουσιασμένη πια που έχει αντιληφθεί πως ήταν «Δώρο» ό,τι κι αν η τύχη της έστειλε.

Το ξέρει και γι’ αυτό και σιγοτραγουδά «Τώρα το ξέρω πως ήταν δώρο όσα μας έφεραν κοντά σαν είπε «ζήσε για μένα είσαι μια πριγκίπισσα». Μια νεράιδα περιμένει να σε πάρει από το χέρι και στο παλάτι αρχίζει κάτι που την αλλαγή θα φέρει»

*περισσότερα, σε λίγες μέρες στο YouTube