Η Google είναι ένα «εργαλείο» που βοηθάει πολλούς ταξιδιώτες, όμως αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να σχεδιάζετε ταξίδια στο κινητό σας και πολλοί δεν τη γνωρίζουν!

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές και ιστοσελίδες που σας βοηθούν να οργανώσετε και να «κλείσετε» τις επόμενες διακοπές σας. Για την ακρίβεια, είναι τόσα πολλά τα εργαλεία που πολλές φορές δεν γνωρίζετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

Η Google εδώ και καιρό κυκλοφορεί την εφαρμογή που ονομάζεται Destinations, η οποία προσφέρει όλες τις απαραίτητες ταξιδιωτικές πληροφορίες που μπορεί να θέλει κάποιος για να οργανώσει ένα ταξίδι.

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το Google, είτε από Android, είτε από iOS θα εμφανίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, κάτι σαν ταξιδιωτικός οδηγός, για την περιοχή.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να τοποθετήσει την οργάνωση των ταξιδίων στη συσκευή που χρησιμοποιούμε περισσότερο, δηλαδή το κινητό μας τηλέφωνο.

«Η Google εξετάζει δισεκατομμύρια δεδομένα από πτήσεις μέχρι ξενοδοχεία, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς», αναφέρει η εταιρεία.

Επιπλέον, για κάθε προορισμό η εταιρεία θα δίνει πληροφορίες σχετικά με τα πιο τουριστικά σημεία (ίσως για να τα αποφύγετε), θερμοκρασίες, καθώς και ιδέες για το τι να κάνετε ή να οργανώσετε τον χρόνο σας, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο από τη Σεβίλη στη Βαρκελώνη.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.travelstyle.gr