Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Η Nayzia Thomas, φοιτήτρια στο Johnson County Community College Kansas City, λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο  παιδί της αποφάσισε να τελειοποιήσει την πτυχιακή της. Ήξερε πως ένα μωρό στο σπίτι σίγουρα χρειάζεται πολύ από το χρόνο σου κι επειδή δεν ήθελε να έχει καμία εκκρεμότητα ως επιμελής φοιτήτρια, θέλησε να παραδώσει την εργασία της εγκαίρως και ν’ αποδείξει πως όταν θέλουμε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία είχε στο πλευρό της τη μητέρα της αλλά και τον σύζυγό της, θαυμαστή και υποστηρικτή σε κάθε βήμα της. Η νεαρή μητέρα είχε δύσκολο τοκετό, αλλά κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό κι αυτό είναι πολύ σημαντικότερο από κάθε πτυχίο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όταν το μωράκι της μεγαλώσει και δει τις φωτογραφίες που τράβηξε η γιαγιά του την ώρα που η μητέρα του έκανε τις τελευταίες διορθώσεις της εργασίας της, μέσα στην αίθουσα του τοκετού, θα εκπλαγεί.

Για τη Nayzia Thomas το μωρό της δε στάθηκε εμπόδιο και τροχοπέδη για τις σπουδές της, αντιθέτως υπήρξε έμπνευση για την επιτυχή πτυχιακή της, ακόμη και λίγο πριν το αποχωριστεί από τη μήτρα της.

 

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.neopolis.gr