Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Στον πυρετό των τελευταίων ετοιμασιών για τον γάμο της βρισκόταν η Tara Foley, όταν έμαθε πως η γιαγιά της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και πως δε θα μπορούσε να παρευρεθεί στο σημαντικότερο γεγονός για εκείνη. Η ηλικία της και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν της επέτρεπαν να πετάξει με αεροπλάνο και στο άκουσμα της απαγόρευσης η καρδιά της γέμισε με θλίψη.

«Όταν η γιαγιά μου μπήκε στο νοσοκομείο, μια νοσηλεύτρια τη ρώτησε ποια είναι τα σχέδια της, στα 102 της χρόνια. Τότε, εκείνη απάντησε πως ήθελε να μπει στην πτήση του αεροπλάνου που θα την οδηγούσε σ’ εμένα για να μπορέσει να βρεθεί στον γάμο μου. Της ανακοινώσανε πως αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί και η καρδιά της ράγισε» δηλώνει η Tara Foley.

«Ακούγοντας τα νέα αυτά, αποφάσισα αμέσως να πετάξω εγώ σ’ εκείνη και να της δώσω την ευκαιρία να με αντικρίσει με το νυφικό. Το νυφικό μου χρειαζόταν ακόμη κάποιες διορθώσεις αλλά αυτό δεν είχε καμιά σημασία. Σημασία είχε πως θα την έκανα ευτυχισμένη. Δεν είπα τίποτα στην οικογένειά μου και τους φίλους μου για το που θα βρισκόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ήθελα να τους εκπλήξω με τις φωτογραφίες της συνάντησης, μετά».

«Τα λόγια δεν μπορούν να εξηγήσουν τα συναισθήματα εκείνων των στιγμών και το πόσα πολλά σημαίνουν για εμένα. Το χαμόγελό της και το γέλιο της θα μείνουν για πάντα χαραγμένα μέσα μου και η αγάπη μεταξύ μας θα ζει στην καρδιά μου».

Η Tara φρόντισε να κάνει μια επαγγελματική φωτογράφηση με τη γιαγιά της για να μπορέσει να κρατήσει για πάντα την ανάμνηση αυτής της τρυφερής συνάντησης.  Η γιαγιά της κράτησε με τα δυο της χέρια τα μάγουλα της εγγονής της και της ψέλλισε «Σε αγαπάω πολύ» , χαρούμενη γι’ αυτή την ανεκτίμητη συνάντηση.

Όταν είπαν «Αντίο» εκείνο το βράδυ και οι δύο μέσα τους βαθιά ήξεραν πως ίσως να ήταν η τελευταία φορά που έβλεπε η μία την άλλη, όπως δήλωσε η Tara. 27 μέρες μετά από αυτή την γλυκιά φωτογράφηση η γιαγιά της Tara έφυγε από τη ζωή κι έμειναν αυτές οι φωτογραφίες να θυμίζουν πόσο τρυφερές και χαρούμενες ήταν οι τελευταίες μέρες μιας γεμάτης ζωής…

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com

*Photos via  @Reddoorboudoirphotography