Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Ένας επιστάτης ενός σχολείου στην Αλαμπάμα, ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης όταν συνειδητοποίησε πως μία μέρα καθημερινής ρουτίνας στη δουλειά, μετατράπηκε σ’ ένα μεγάλο ευχαριστήριο πάρτι για εκείνον.

Οι μαθητές του «Moody Elementary School» σκέφτηκαν πως ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν την «Ημέρα Εργαζομένων» θα ήταν να τιμήσουν τον φύλακα κι επιστάτη του σχολείου τους .

Οργάνωσαν λοιπόν ένα πάρτι-έκπληξη και με προσεκτικές κινήσεις οδήγησαν εκεί τον κύριο Eugene χωρίς ο ίδιος να καταλάβει τίποτα μέχρι να φτάσει στο χώρο του γυμναστηρίου. Τον ενημέρωσε ένας δάσκαλος πως ένας μαθητής είχε ένα «ατύχημα» κατά τη διάρκεια μιας συνέλευσης στο γυμναστήριο και πως έπρεπε να τους βοηθήσει να καθαρίσουν τον χώρο.

Ο εργατικός επιστάτης σπεύδει αμέσως να καθαρίσει το σημείο και μπαίνοντας στην αίθουσα αντικρίζει τους μαθητές όλου του σχολείου να τον καλωσορίζουν και να κρατάνε χαρτόνια γραμμένα με μηνύματα ευχαριστίας γι’ αυτόν. Τα δάκρυα στο πρόσωπό του μαρτυρούν τη συγκίνηση κι ο ίδιος μοιάζει σοκαρισμένος.

«Τα έχασα τελείως. Δεν το περίμενα καθόλου. Όλο αυτό με τίμησε και με έκανε να νιώσω πως πραγματικά με εκτιμούν» δήλωσε και στα παρακάτω video μπορείτε κι εσείς να παρακολουθήσετε την αντίδρασή του.

Not all superheroes wear capes. We know of one in particular that we are very thankful for! National Custodial Workers Day❤️ #MESlovesMr.Eugene

Gepostet von Andrea Orr am Dienstag, 2. Oktober 2018

Our school showed Mr. Eugene lots of love and appreciation today! This is our third graders surprising him!

Gepostet von Moody Elementary School am Dienstag, 2. Oktober 2018