Γράφει η Ελευθερία Παπασάββα

Η Latonya Young, κομμώτρια στην πρωινή της δουλειά και οδηγός ταξί στην απογευματινή, έμεινε έγκυος στο τέλος των μαθητικών της χρόνων κι έτσι αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο στα δεκαέξι για να μεγαλώσει τον πρώτο της γιο. Λίγα χρόνια αργότερα, αναγκάστηκε να παρατήσει το κολλέγιο εξαιτίας ενός χρέους 700 δολαρίων που είχε όσον αφορά τα δίδακτρα. Αν και το ποσό δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, εκείνη κάθε φορά που το συγκέντρωνε αναγκαζόταν να το χρησιμοποιήσει ξανά για ανάγκες των παιδιών. Όλα άλλαξαν όταν σε μια διαδρομή της με το ταξί γνώρισε τον Kevin Esch.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, που ξεκίνησε από το στάδιο της Mercedes-Benz στην Ατλάντα, η Latonya και ο Kevin συζήτησαν αρκετά για τη ζωή τους. Λίγες μέρες αργότερα η Latonya έλαβε ένα τηλεφώνημα από το κολλέγιο στο οποίο χρωστούσε και που τώρα την καλούσε να ολοκληρώσει τις σπουδές της σαν δικηγόρος. O Kevin είχε φροντίσει να αποπληρώσει το χρέος της. «Κανένας μέχρι τώρα δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο ή οτιδήποτε για μένα» δήλωνε αργότερα συγκλονισμένη η Latonya.

O Kevin ήταν πάλι εκεί, μαζί της, λίγους μήνες αργότερα και γιόρτασε μαζί της την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο. «Μου αρκούσε μόνο να βλέπω το χαμόγελό της και ξέρω ότι θα προχωρήσει ακόμη παραπέρα» δήλωσε σε συνέντευξή του. Κι όσο η Latonya ετοιμάζεται σήμερα για το μεταπτυχιακό της ο Kevin δεν παρέλειψε να προσθέσει γι’ αυτή την καταπληκτική φιλία που γεννήθηκε μεταξύ τους. «Αυτό που έλαβα από αυτή τη χειρονομία ήταν το εκατονταπλάσιο. Θα το έκανα χίλιες φορές ξανά!»

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com