Τα πανέμορφα ζώα ανήκουν σε μια οικογένεια στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Όταν η ιδιοκτήτρια τους βρήκε στον δρόμο μια γατούλα που χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια, δεν ήξεραν τι τους περιμένει.

Είναι σίγουρα ωραίο να έχουμε πολλά κατοικίδια και γιατί όχι -ιδανικά- διαφορετικά είδη ζώων στα οποία μπορούμε να προσφέρουμε την αγάπη μας. Συνήθως είναι ένα μεγάλο στοίχημα καθώς δεν ξέρουμε αν θα ταιριάξουν μεταξύ τους και αν θα υπάρξουν δράματα στο σπίτι! Σε αυτή την οικογένεια πάντως, όλα πήγαν υπέροχα.

Μια αγέλη σιβηρικών χάσκυ «υιοθέτησε» μια γατούλα και την έκαναν μία από αυτούς.

Σύμφωνα με το ABC News, τα πανέμορφα ζώα ανήκουν σε μια οικογένεια στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και φέρουν τα ονόματα, Λίλο, Ινφίνιτι και Μίκο. Όταν η ιδιοκτήτρια τους βρήκε στο δρόμο μια γατούλα που χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια, δεν ήξεραν τι τους περιμένει.

Η γατούλα, που ονομάστηκε Ρόζι, ήταν ετοιμοθάνατη και υποσιτισμένη. Η ιδιοκτήτρια πήρε το ρίσκο και την έβαλε δίπλα στην Λίλο, η οποία της έσωσε την ζωή. Δεν την άφησε καθόλου από δίπλα της, την αγκάλιαζε και την είχε υπό την προστασία της μέχρι που η γατούλα έγινε αρκετά δυνατή να πιει γάλα από το μπουκάλι.

Σύντομα η Ρόζι έγινε πολύ δυνατή και άρχισε να αντιγράφει τη Λίλο στις κινήσεις της. Σιγά σιγά άρχισαν να την γνωρίζουν και στα άλλα δύο χάσκυ που την υποδέχτηκαν με πολύ χαρά!

Η 4αδα έγινε μια ομάδα και παρόλο που το ένα μέλος διαφέρει «ελαφρώς», έχουν όλοι γίνει οι καλύτεροι φίλοι.

*Πηγή είδησης