Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε δίπλα σε άπορους, ετοιμάζοντας και προσφέροντας φαγητό που ανέρχεται στο ποσό των 50.000 δολαρίων.

Ο Έλληνας άσος του ΝΒΑ, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία του για τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες κι επιμένοντας να μην ξεχνά τη δική του διαδρομή για να φτάσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, συνεργάστηκε με μια εταιρεία στο Ουισκόνσιν, έτσι ώστε να διατεθεί το φαγητό στους απόρους.


«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των «Μπακς» και τα «Pick ‘n Save Stores» θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται» υπογράμμισε ο 23χρονος σούπερ σταρ του NBA.

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του αλλά και τη μητέρα του, συνέβαλαν στην τροφοδότηση του κέντρου «St. Vincent de Paul», ετοίμασαν, καθώς και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν απόλυτη ανάγκη προκειμένου να επιβιώσουν. Όπως επισημαίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Μιλγουόκι Μπακς, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

*Διαβάσαμε την είδηση στο tilestwra.com