Γράφει η Έφη Φωτεινού

Σε μια καταπράσινη κοιλάδα στην Αμαλιάδα, βρίσκεται το βιολογικό αγρόκτημα «Kotsifas Estate Treehouse», που μέσω της σελίδας airbnb.gr νοικιάζει ένα δεντρόσπιτο σε όσους θα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν 200 ευρώ την ημέρα για να ζήσουν παραμυθένιες εναλλακτικές διακοπές μέσα στη φύση. Κι εναλλακτικές και παραμυθένιες και πολυτελείας, γίνεται; Γίνεται!

Το δεντρόσπιτο είναι μια εναλλακτική σουίτα πολυτελείας. Διαθέτει διπλό κρεβάτι, καναπέ, ψυγείο, μπάνιο, μπαλκόνι ακόμη και στεγνωτήριο. Μέσα στις παροχές είναι το πρωινό στο κρεβάτι, η ετοιμασία ενός πλήρους γεύματος της επιλογής του… ενοικιαστή, χαλαρωτικό μασάζ και συνεδρίες yoga.

Περιβάλλεται από αειθαλή δέντρα, κυρίως ελαιόδεντρα και βρίσκεται μακριά από αδιάκριτα βλέματα μιας και δεν υπάρχει κανένα σπίτι στην περιοχή. Ωστόσο, υπάρχει στάση λεωφορείου που συνδέεται με όλες τις γραμμές για την πόλη της Αμαλιάδας που απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το αγρόκτημα.

Όποιος επιζητά την ηρεμία της φύσης και θα ήθελε στις διακοπές του να ζήσει στην απλότητα αυτής έχοντας ταυτόχρονα τις ανέσεις του, απολαμβάνει δραστηριότητες όπως η πεζοπορία και το κολύμπι σε υπέροχες απομονωμένες παραλίες κι έχει το απαιτούμενο budget, τότε το συγκεκριμένο δεντρόσπιτο είναι ιδανική επιλογή. 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, μας αφήνουν άφωνους.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.dinfo.gr

*Η Έφη Φωτεινού είναι blogger και μπορείς να τη διαβάζεις και στο www.nouazetamefountouki.gr