Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά ελκύονται από τις εικόνες και τα χρώματα, καθώς τα βρίσκουν «πιο κοντά» στα γούστα τους. Γνωρίζουμε ακόμη ότι κανένα παιδί δεν τρελαίνεται για φρούτα και λαχανικά.

Αυτή την αγάπη των παιδιών για τα χρώματα εκμεταλλεύτηκε μια μητέρα για να δελεάσει τα δικά της παιδιά προκειμένου να αγοράζουν και να τρώνε περισσότερα υγιεινά τρόφιμα.

Η parenting blogger Jane Stine βρήκε ένα ευφάνταστο τρόπο να κάνει τα παιδιά της να βάζουν στο καλάθι ακόμη περισσότερα φρούτα και λαχανικά όταν τη συνοδεύουν στο σούπερ μάρκετ.

Η μητέρα από τη Μασαχουσέτη είχε βαρεθεί να προσπαθεί να πείθει τα παιδιά της ότι τα λαχανικά κάνουν καλό και ότι πρέπει να βρίσκονται πάντα στο καθημερινό τραπέζι, έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Τι έκανε λοιπόν; Άρχισε να κολλάει σε υγιεινά είδη αυτοκόλλητα της Disney για να τα κάνει πιο ελκυστικά στα παιδιά της. Έτσι, όταν τα παιδιά της τα βλέπουν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, εντυπωσιάζονται και τα διαλέγουν από μόνα τους!

Μάλιστα, μοιράστηκε στο Facebook το απίθανο hack της με μια φωτογραφία μιας κολοκύθας με αυτοκόλλητο του Winnie the Pooh.

Here’s my best parenting hack. You know how kids always want Paw Patrol yogurt or Disney waffles or whatever? Bring your…

Δημοσιεύτηκε από Jane Stine στις Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

 

Το καλύτερο είναι ότι τα παιδιά πιστεύουν ότι κάνουν εκείνα την επιλογή και είναι πιο πιθανό να φάνε τα λαχανικά με τον αγαπημένο τους ήρωα πάνω. Το parenting hack έγινε αμέσως viral με 17 χιλιάδες likes και 106 χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, ενώ οι γονείς που το δοκίμασαν είναι κατενθουσιασμένοι!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.bovary.gr