Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά που έχασε τα πάντα σε μια καταστροφική πυρκαγιά στο Fort McMurray το 2016, μπορεί να ονειρεύεται τη νέα του ζωή ύστερα από ένα κερδοφόρο λαχείο του 1 εκ. δολαρίων.

Πριν από ένα μήνα ο 50χρονος Bill Pendergast κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον άρρωστο πατέρα του. Στη διαδρομή σταμάτησε σ’ ένα κατάστημα ψιλικών για να του αγοράσει ένα αναψυκτικό. «Ο πατέρας μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε καθώς ερχόμουν να του αγοράσω μια 7-UP» είπε χαρακτηριστικά ο Bill.

Μαζί με το αναψυκτικό σκέφτηκε να πάρει κι ένα λαχείο των 3 δολαρίων. Αυτό που σίγουρα δε γνώριζε ήταν πως με την κίνηση αυτή η τύχη του θ’ άλλαζε για πάντα. Το επόμενο πρωί ελέγχοντας το λαχείο του ανακάλυψε πως ήταν εκατομμυριούχος!

Το ζευγάρι χαρούμενο δήλωσε πως τα χρήματα θα επενδυθούν κυρίως για το ξεκίνημα της καινούριας τους ζωής ύστερα από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από την πυρκαγιά που τους στέρησε τα πάντα κι ο Bill θα πραγματοποιήσει το όνειρό του, ν’ αποκτήσει τη Mustang που πάντα επιθυμούσε.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com