Μία μικρή γεύση για το πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού πήραμε τους περασμένους μήνες, στη διάρκεια των οποίων τα παιδιά ακόμα και στο διάλειμμα κάθονταν το ένα πολύ μακριά από το άλλο.

Η εκ περιτροπής διδασκαλία και η τοποθέτηση των μαθητών με αποστάσεις ανάμεσά τους ήταν ορισμένες λύσεις που δόθηκαν στην περίπτωση της Κύπρου και της Ελλάδας, όπου τα σχολεία αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι την λειτουργία τους τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Κι ενώ ορισμένοι εκπαιδευτικοί υποδέχθηκαν τους μαθητές τους έπειτα από την 2μηνη καραντίνα με μουσικές, γιορτές και μηνύματα αγάπης, μία δασκάλα από το Τέξας θέλησε να πάει την όλη κατάσταση ένα βήμα παρακάτω και μετέτρεψε την αίθουσα διδασκαλίας της στην απόλυτη Covid-free και διασκεδαστική τάξη!

Η δασκάλα σε νηπιαγωγείο του Τέξας σκέφτηκε να μετατρέψει τα θρανία των μαθητών της σε… φορτηγά, έτσι ώστε όταν εκείνοι επιστρέψουν να νιώσουν άνετα στην αίθουσα.

Η φωτογραφία με την σχολική αίθουσα όπως τη διαμόρφωσε η νεαρή και γεμάτη έμπνευση δασκάλα δημοσιεύτηκε πριν περίπου μία εβδομάδα στη σελίδα Maybe I’ll Shower Today (δημοφιλή μεταξύ των γονιών) και κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια, τα οποία εκθείαζαν την πράξη της νεαρής εκπαιδευτικού.

Στη φωτογραφία φαίνονται τα θρανία τα οποία η δασκάλα μετέτρεψε σε… φορτηγά να είναι τοποθετημένα με απόσταση μεταξύ τους και να έχουν στο πάνω μέρος τους «παρμπρίζ» τα οποία απωθούν τα σταγονίδια που μεταφέρονται από στόμα σε στόμα…

No playing. Masks all day. Six feet apart at all times.School seems like a frightening place, when you read about all…

Δημοσιεύτηκε από Maybe I'll Shower Today στις Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

*Διαβάσαμε την είδηση στο infokids.gr