Το ξύπνημα σ’ ένα εξοχικό σπίτι που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από σοκολάτα μπορεί να θυμίζει κάτι από ένα παραμύθι – αλλά τώρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.

Ένα μικρό σπίτι στη Γαλλία έχει κατασκευαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από 1,5 τόνο σοκολάτας και περιμένει να σας φιλοξενήσει.

Το Chocolate Cottage βρίσκεται στους κήπους της Cité de la Céramique στο Sèvres, λίγο έξω από το Παρίσι. Είναι 18 τετραγωνικά μέτρα και είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έως και τέσσερις επισκέπτες. Αλλά το καλύτερο όλων, είναι ότι σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι είναι βρώσιμα!

Το σοκολατένιο σπίτι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον Jean-Luc Decluzeau, έναν τεχνίτη που ειδικεύεται σε γλυπτά σοκολάτας. Η σοκολάτα είναι κυρίαρχη σχεδόν σε κάθε εσωτερικό σημείο του σπιτιού, από τους τοίχους, τη στέγη, το τζάκι ακόμα και τα ποτήρια ή τα βιβλία που υπάρχουν. Αλλά και ο πολυέλαιος από σοκολάτα δεν περνά απαρατήρητος. Η… σοκολάτα εκτείνεται βέβαια και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού καθώς ακόμα και το παρτέρι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από… ναι, σοκολάτα.

Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση στο σοκολατένιο σπίτι θα πρέπει να αρκεστούν σε δυο μονάχα διανυκτερεύσεις, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης. Η διανυκτέρευση κοστίζει μόνο 50 ευρώ και μπορεί να γίνει κράτηση online στις διάφορες πλατφόρμες που παρουσιάζουν συγκεντρωτικά τις επιλογές καταλυμάτων ανά περιοχή.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.perierga.gr