Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Μάρτυρες μιας πράξης καλοσύνης ενός άνδρα προς μία νεαρή μητέρα έγιναν οι πελάτες και το προσωπικό μιας εταιρίας ελαστικών, στην πόλη Hemet της California.

Η νεαρή μητέρα επισκέφθηκε το κατάστημα μαζί με την κόρη της με σκοπό να αντικαταστήσει τα εντελώς φθαρμένα ελαστικά του φορτηγού της και να μη θέτει έτσι σε κίνδυνο την ασφάλεια όσων έμπαιναν στο αυτοκίνητό της.

Η Alex, μόλις άκουσε το κόστος  αντικατάστασης των ελαστικών της έμεινε έκπληκτη αφού δεν υπολόγιζε πως θα χρειαστεί το ποσό των 1.400 δολαρίων. Όπως ανέφερε ο Sergio Rodriguez, ο άνθρωπος που έκανε γνωστό το περιστατικό μέσα από μία δημοσίευσή του στο Facebook, τη στιγμή που ανακοίνωνε το κόστος των ελαστικών κι η νεαρή μητέρα του απαντούσε πως δεν μπορεί με τίποτα να ανταποκριθεί σε αυτό το ποσό , ένας άγνωστος άνδρας που βρισκόταν στο κατάστημα, χωρίς δεύτερη σκέψη, πρότεινε να αναλάβει εκείνος το κόστος για λογαριασμό της.

«Όσοι βρισκόμασταν στο κατάστημα ήμασταν συγκλονισμένοι. Ο Phil, ο άνθρωπος που αποφάσισε να κάνει αυτή την πράξη καλοσύνης είναι ένας άνθρωπος ταπεινός με μεγάλη καρδιά. Η Alex του είπε τουλάχιστον 100 φορές «ευχαριστώ» κι εκείνος είπε πως θα μπορούσε να τον ξεπληρώσει ανταποδίδοντας απλά το καλό προς έναν άλλον άνθρωπο».

Η οικογένεια της Alex θα έχει ένα αυτοκίνητο ασφαλές χάρη στη γενναιόδωρη πράξη του Phil η οποία την άφησε «άφωνη» όπως δήλωσε και δεσμεύτηκε πως θα ακολουθήσει τη συμβουλή του άγνωστου μέχρι πριν άνδρα και θα ανταποδώσει κι εκείνη με τη σειρά της σκορπώντας καλοσύνη σε άλλους…