Χάρη στις καφετιέρες μπορείς να φτιάξεις ό,τι καφέ θέλεις, καθώς σου προσφέρονται σε κάψουλες όλες οι επιλογές. Κάτι ανάλογο θα γίνει στο άμεσο μέλλον και με τις μπίρες.

Όλοι θα θέλαμε να φτιάχναμε τη δική μας, αλλά η διαδικασία είναι μεγάλη, ενώ απαιτεί πολύ χώρο κι αρκετό χρόνο. Αυτό όμως αναμένεται ν’ αλλάξει, καθώς η LG αναμένεται να παρουσιάσει τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας το Homebrew.

Ένα μηχάνημα δηλαδή που λειτουργεί σαν τις γνωστές καφετιέρες που οι περισσότερες οικογένειες έχουν σπίτι τους, προκειμένου να φτιάχνουν εύκολα και γρήγορα εσπρέσο και καπουτσίνο. 

Το μόνο που θα πρέπει να κάνει όποιος την αγοράσει είναι να βάζει τις ειδικές κάψουλες στην υποδοχή και μετά μέσω της ειδικής εφαρμογής θα ελέγχει την πίεση και την θερμοκρασία, προκειμένου να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Συνολικά θα μπορεί να παράγει 9 μεγάλα ποτήρια μπίρας το 15ήμερο. 

 

Στις αρχές του χρόνου, αναμένεται να βγει προς πώληση και το BeerMKR, το οποίο θα μπορεί να φτιάχνει 3,4 λίτρα μπίρας την εβδομάδα και θα έχει παρόμοια διαδικασία, με το κόστος του να είναι στα 299 δολάρια.

*Διαβάσαμε την είδηση στο gazzetta.gr