Το Αλτσχάιμερ είναι μια πάρα πολύ σκληρή ασθένεια. Όχι μόνο για τα άτομα που πάσχουν από αυτήν αλλά και για τα άτομα που είναι γύρω τους.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από τον Μπράιαν Ράιντιγκς , παρουσιάζεται τόσο ο ίδιος όσο και η 88χρονη μητέρα του να τραγουδάνε ντουέτο παίζοντας κιθάρα. Η μητέρα του ζει σε εγκατάσταση υποβοηθούμενης διαβίωσης. Πολλές φορές δεν μπορεί να θυμηθεί ακριβός τι γίνετε. Παρόλα αυτά ο γιοςτης παρατήρησε πως κάθε φορά που παίζει μουσικήτα μάτια της λάμπουν. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τραβήξει ένα συγκινητικό βίντεο.

Η ιστορία τους είναι συγκινητική και όπως έγραψε στην λεζάντα του βίντεο ο ίδιος:  «Τον περισσότερο καιρό μου λείπει η μητέρα μου. Όμως πάντοτε επιστρέφει όταν τραγουδάμε».

Η ιστορία αυτή μας αγγίζει την καρδιά για πολλούς λόγους. Αρχικά, η σχέση μεταξύ μάνας και γιου είναι θερμή και φιλική. Επίσης, αποτελεί ένδειξη ότι η μουσική έχει τη δύναμη να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Επίσης μας θυμίζει πως πρέπει να εκτιμάμε όλες τις στιγμές που περνάμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε γιατί δεν θα είναι πάντα δίπλα μας.

*Διαβάσαμε την είδηση στο enimerotiko.gr