Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Η εταιρία «City Centre Coffee» στήθηκε από έναν μηχανικό για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο, μέσα απ’ την πώληση ποιοτικού καφέ και τσαγιού.

Ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής επιχείρησης Robert Leggett, δουλεύοντας σε περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής έγινε μάρτυρας της φτώχειας, της πολιτικής καταπίεσης και του εγκλήματος που μάστιζε τους κατοίκους.

Με τον καιρό γνώρισε ανθρώπους κι οργανισμούς που προσπαθούσαν μέσω διαφόρων δράσεων να βοηθήσουν. Θέλοντας κι ο ίδιος να συμμετέχει δημιούργησε τη «City Centre Coffee»  προσφέροντας όλα τα κέρδη της σε όσους έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Επίσης η εταιρία δεσμεύτηκε να φέρνει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας καφέ, πληροφορώντας τους για το ταξίδι που ακολουθεί το προϊόν απ’ τη φυτεία μέχρι το φλιτζάνι τους.

Αυτόν τον καιρό υποστηρίζει μια προσπάθεια στην Ασία που αφορά ανήλικα θύματα  trafficking, μετά τη διάσωσή τους. Οι τοπικοί συνεργάτες της κάθε χώρας (οι χώρες δεν κατονομάζονται για ευνόητους λόγους) φιλοξενούν αυτά τα παιδιά, τα περιθάλπουν με αγάπη, τα βοηθούν να επανακτήσουν την αξία του εαυτού τους και τα εφοδιάζουν με δεξιότητες.

Στα άμεσα σχέδια του Robert Leggett είναι το άνοιγμα της πρώτης καφετέριας της εταιρίας στην Ουάσιγκτον των HΠΑ, ώστε να συνεχίσει να ενισχύει και να βοηθά συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

*Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.citycentrecoffee.com