Γράφει η Ισμήνη Βυθούλκα

Όταν πριν από πέντε χρόνια η Jordana Fortaleza βρέθηκε έξω από μια καντίνα να τρώει ένα σάντουιτς της ήρθε μια ανατρεπτική ιδέα. Να δημιουργήσει μια καντίνα που αντί για fast food θα πουλάει ρούχα.

Έβαλε αμέσως την ιδέα της σε εφαρμογή αγοράζοντας ένα αυτοκινούμενο όχημα του 1976 κι αφού το διαμόρφωσε όπως το είχε φανταστεί ήταν έτοιμο να ξεκινήσει το επιχειρηματικό του ταξίδι.

Η κινητή μπουτίκ της Jordana «J.D. Luxe» δε δουλεύει μόνο στο δρόμο αλλά και μέσα από το διαδίκτυο με παραγγελίες απ’ όλες τις ΗΠΑ και το εξωτερικό.

Τα προϊόντα που προσφέρει είναι επιλεγμένα από τοπικούς σχεδιαστές του Λος Άντζελες και σε μικρές ποσότητες, ικανοποιώντας τη στροφή του αγοραστικού κοινού από τα μαζικά brands που κανείς δε γνωρίζει από πού προέρχεται το εμπόρευμά τους, σε μια πιο προσωποποιημένη αγορά που μπορούν να μάθουν την προέλευσή του.

Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη κατά το ξεκίνημα, που το 2014 χρειάστηκε να επεκτείνει την επιχείρηση αγοράζοντας καινούριο όχημα που χωρούσε περισσότερα ρούχα κι αξεσουάρ καθώς και τους πελάτες που συνεχώς αυξάνονταν.

Μπορεί η Jordana κι η συνέταιρός της να εργάζονται πολλές ώρες και να έχουν συναντήσει αρκετές δυσκολίες με το πρωτότυπο κινητό κατάστημά τους, αλλά κάνοντας αυτό που αγαπούν στο τέλος της ημέρας είναι πάντα χαρούμενες.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.thepaper.gr