Η Positivity διατηρώντας την ίδια θέση ευθύνης στην κοινωνική συνεισφορά, στην οποία δραστηριοποιείται επί σειρά ετών, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδας για την παροχή pro-bono coaching υπηρεσιών σε γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που δοκιμάζονται κατά την περίοδο της κρίσης με τον covid-19. 

Στην πρόσκλησή της προς γιατρούς και νοσηλευτές αναφέρει:

«Η ζωή όλων μας έχει αλλάξει. Υπάρχουν όμως κάποιοι που δέχονται το μεγαλύτερο βάρος της σημερινής συνθήκης, εργαζόμενοι καθημερινά στα νοσοκομεία και βιώνοντας τώρα, περισσότερο από ποτέ, δυσκολίες στην άσκηση του έργου τους.

Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για να υποστηρίξετε όλους μας.

Η Positivity Coaching μαζί με ένα σώμα συνεργαζόμενων επαγγελματιών coaches παρέχει δωρεάν online/τηλεφωνικές συνεδρίες coaching για να υποστηρίξει γιατρούς και νοσηλευτές – νοσηλεύτριες, που το έχουν ανάγκη, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις, που βιώνουν σήμερα περισσότερο από ποτέ στην καθημερινότητά τους, κατά την περίοδο της κρίσης με τον covid-19.

Το coaching, ως μια δημιουργική διαδικασία, που εμπνέει τους ανθρώπους, ώστε να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους δυναμικό μπορεί να σας υποστηρίξει ώστε:

να αποδεχθείτε τις κρίσεις και τις αλλαγές που βιώνετε

να αναπτύξετε ψυχική ανθεκτικότητα

να διαχειριστείτε το στρες και την πίεση που αντιμετωπίζετε

να αντιμετωπίσετε την αβεβαιότητα διαρκώς μεταβαλλόμενων συνθηκών

να αποτρέψετε την εξουθένωση (burn-out)

να ανακαλύψετε πώς να υποστηρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας

να βρείτε δυνάμεις, που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας

να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις

να επικοινωνείτε καλύτερα με την ομάδα και τους συνεργάτες σας

να βιώνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και νόημα στο έργο και γενικότερα στη ζωή σας

Αν χρειάζεστε ή γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται την υποστήριξή μας συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στο link και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας».