Το ποσό των 1.000 δολαρίων προσφέρει η ιστοσελίδα NerdBear σε φαν του Τζέιμς Μποντ αν παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες του θρυλικού πράκτορα μέσα σε 30 ημέρες.

«Πρόκειται για πάνω από 51 ώρες ταινιών, επτά διαφορετικούς 007 και πάρα πολλά μαρτίνι!» σχολιάζει χιουμοριστικά το NerdBear το οποίο διοργανώνει τον διαγωνισμό αυτόν για να κρατήσει «ζεστό» το ενδιαφέρον του κόσμου για το «No Time to Die», που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο νικητής θα λάβει και μια κάρτα δώρου από την Amazon για να νοικιάσει τις ταινίες, ενώ θα χρειαστεί να συμπληρώσει και ένα ερωτηματολόγιο για την κάθε ταινία.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ο νικητής θα πρέπει να αγαπά τις ταινίες του πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ, να δίνει «προσοχή στη λεπτομέρεια», να έχει το χρόνο να παρακολουθήσει και τα 24 έργα σε διάστημα ενός μήνα, αλλά και να έχει και ακολούθους στα social media ώστε να ενημερώνει για την εξέλιξη της παρακολούθησης. Ακόμα, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και Αμερικανός πολίτης ή μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ.

*Διαβάσαμε την είδηση στο lifo.gr