Ο 6χρονος Bridger Walker από το Γουάιομινγκ των ΗΠΑ που μπήκε ασπίδα μπροστά από την μικρότερη αδελφούλα του για να τη σώσει από επίθεση σκύλου, με συνέπεια να κάνει 90 ράμματα, έγινε διάσημος σε όλον τον κόσμο.

Ο μικρός σούπερ ήρωας συγκίνησε και… «συναδέλφους» του. Και για να το κάνουμε πιο σαφές, επικοινώνησαν μαζί του… οι υπερήρωες της Marvel, οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί, δηλαδή που τους υποδύονται στη μεγάλη οθόνη .

Ανάμεσά τους ήταν οι «Αvengers» και συγκεκριμένα ο «Captain America», Κρις Έβανς , ο «Θορ» Κρις Χέμσγουορθ και ο «Hulk» Μαρκ Ράφαλο. Η θεία του μικρού ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον 6χρονο και στο πλευρό του τη μικρή του αδελφή.

Οι «Avengers» έσπευσαν να συγχαρούν τον Bridger με τον Κρις Έβανς να του στέλνει τις ευχές και τους επαίνους του μέσω βίντεο, ενώ τον χαρακτήρισε έναν «αυθεντικό Κάπτεν Αμέρικα» Mάλιστα, του υποσχέθηκε ότι θα του στείλει την ασπίδα του από τις διάσημες ταινίες.

View this post on Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

 

Με τη σειρά του ο «Θορ» Κρις Χέμσγουορθ σχολίασε πόσο γενναίος είναι ο μικρός. «Είσαι η απόλυτη έμπνευση. Το θάρρος σου είναι ανυπέρβλητο και όλοι εντυπωσιαστήκαμε μαζί σου», είπε ο Χέμσγουορθ, προσθέτοντας ότι θα είναι τιμή για εκείνον και τους άλλους «Avengers» να τον έχουν στην ομάδα τους.

Ο τρίτος της «παρέας», ο «Hulk» Μαρκ Ράφαλο είπε ότι ο μικρός είναι περισσότερο άνδρας από πολλούς  που έχει γνωρίσει. «Οι άνθρωποι που βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους είναι οι πιο ηρωικοί και καλόκαρδοι από όλους. Πραγματικά θαυμάζω το θάρρος και την καρδιά σου», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

*Μάθε περισσότερα για την ιστορία του 6χρονου γενναίου αγοριού εδώ!

*Διαβάσαμε την είδηση στο infokids.gr