Αυτή η 10χρονη Αφρο-Βρετανίδα, η μικρή Nandi Bushell δέχθηκε μία πρόταση που θα ζήλευαν όχι μόνο παιδιά της ηλικίας της, αλλά και καταξιωμένοι μουσικοί.

Ο frontman της θρυλικής ροκ μπάντας Foo Fighters και πρώην ντράμερ των Nirvana, Dave Grohl, ζήτησε από τη μικρή που είναι ταλέντο στα ντραμς, να παίξει μαζί τους, στην επόμενη επίσκεψή τους στη Βρετανία.

Μάλιστα, ο Grohl ήρθε σε επαφή με το 10χρονο κορίτσι μέσω βιντεοκλήσης που οργανώθηκε μέσω των New York Times. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δυο τους διηγήθηκαν ιστορίες για το πότε άρχισαν να παίζουν για πρώτη φορά ντραμς, συμφώνησαν να γράψουν μαζί ένα κομμάτι, αλλά ταυτόχρονα «τζάμαραν» κιόλας από κοινού.

Στην ανάρτηση της συνομιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την χαρακτήρισε «επική».

Ο Grohl πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα τραγούδι για τη Nandi, αφότου τον προκάλεσε σε… μάχη με ντραμς στο Instagram. Η διαγωνιστικήξ φιλία τους στα social media συνεχίστηκε, με το κορίτσι να ποστάρει ένα τραγούδι που λεγόταν: Rock And Grohl, The Epic Battle.

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της 40λεπτης συνομιλίας που είχαν ο Γκρολ είπε στη Νάντι: «Νομίζω ότι συναντιέμαι με έναν Beatle», ενώ τη ρώτησε: «Όταν τελικά οι Foo Fighters ξανάρθουν στην Βρετανία, τι θα έλεγες να ανέβεις στη σκηνή να τζαμάρεις μαζί μας;»

Εκείνη απάντησε αφοπλιστικά: «Ναι, φυσικά 100%»

Αστειευόμενος, ο Grohl της είπε: «Όμως, θα σε βγάλουμε προς το τέλος, γιατί σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση».

Η Νάντι ξεκίνησε να παίζει ντραμς σε ηλικία 5 ετών, ενώ ακόμη παίζει μπάσο, κιθάρα και πιάνο. Παράλληλα, είχε εμφανιστεί στο O2 Arena του Λονδίνου να παίζει ντραμς με τον Λένι Κράβιτζ.

*Διαβάσαμε την είδηση στο infokids.gr