Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Ζούμε την εποχή της καινοτομίας, της ταχύτητας και των αλλαγών!

Τις μεγαλύτερες και περισσότερες αλλαγές τις δέχεται η εμφάνισή μας κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι πολύ καλό, αρκεί να ξέρουμε ποιον να εμπιστευτούμε για να μας «μεταμορφώσει».

Το e-motions.gr  ανακάλυψε από κοντά, όλους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να εμπιστευθείς τα κομμωτήρια Panourgias Coiffures, για κάθε αλλαγή στο στιλ σου. Κι αποφασίσαμε κι εμείς ν’ αλλάξουμε το δικό μας. Γιατί αν δεν είσαι έτοιμος γι’ αλλαγές δε θα συναντήσεις ποτέ την καλύτερη εκδοχή σου. Είπαμε την «καλύτερη» γιατί εδώ μόνο αυτή θα συναντήσεις!

Η πολυετής εκπαίδευση των μαγικών χεριών του κομμωτή Τάσου Πανουργιά σε ακαδημίες του εξωτερικού όπως αυτές του VIDAL SASSOON, TONY & GUY, ALLILON και PAUL MITCHELL, αλλά κι οι έμπειροι συνεργάτες του, είναι οι ιδανικοί για να σου προτείνουν ποια γραμμή κουρέματος θα ταίριαζε ιδανικά στο πρόσωπό σου και ποιο χρώμα μαλλιών θα σε έδειχνε σε όλους ακαταμάχητη.

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε από κοινού ποια αλλαγή θα ήταν καλύτερη για εμάς και το αποτέλεσμα ξεκίνησε να διαμορφώνεται με υψηλής ποιότητας προϊόντα κι υπηρεσίες . Όση ώρα εξελισσόταν οι τεχνικές εργασίες που χρειάστηκαν για ν’ αλλάξουμε στιλ και διάθεση, το προσωπικό κινούταν σχεδόν «αέρινα» στον χώρο και φρόντιζαν για την εκπλήρωση κάθε απαίτησής μας, μικρής ή μεγάλης.

Ο χώρος σύγχρονος και λειτουργικός, με το μόνο έντονο στοιχείο σε αυτόν να είναι το αποτέλεσμα των δικών μας αλλαγών, βασιζόμενες πάντα στις δικές μας επιθυμίες. Τα επίπεδα δύο, αφού εκτός από την περιποίηση της κόμμωσης μας, διαθέτει και χώρο περιποίησης άκρων μιας κι η ομορφιά είναι υπόθεση που ξεκινά από την κορυφή και φτάνει ως τα νύχια.

Ο χρόνος της «αποκάλυψης» έφθασε γρήγορα (ή πέρασε γρήγορα στο φιλόξενο αυτό περιβάλλον) και το αποτέλεσμα ήταν για εμάς κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Εμπιστεύθηκα την πρόταση του Τάσου Πανουργιά ν’ αφήσω τα μισά μου μαλλιά στο παρελθόν κι η Ισμήνη Βυθούλκα να αποκτήσει μια κουπ με περισσότερο όγκο από πριν. Και οι δύο, αποκτήσαμε εκτός από νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών κι ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, αφού λατρέψαμε το νέο μας είδωλο στον καθρέπτη και οι selfies με το νέο μας λουκ δε σταματούσαν!

Φθάσαμε στη ρεσεψιόν κι ενημερωθήκαμε για τα προνόμια που έχει όποιος διαθέτει κάρτα μέλους  των Panourgias Coiffures, για τα εκπτωτικά πακέτα υπηρεσιών σε συγκεκριμένες ημέρες και για τη φοβερή προσφορά όπου μπορείς με την αγορά προϊόντων από το κατάστημα να εξασφαλίσεις  δωροεπιταγή αξίας 8 ευρώ για την επόμενή σου επίσκεψη. Λογικό!

Αν το επισκεφθείς μία φορά, θα υπάρξει σίγουρα κι επόμενη…


Panourgias Coiffures

Πανόρμου 24 – Αμπελόκηποι

210 – 69 11 147, 210 – 69 11 153

Site: panourgias-coiffure.gr

Facebook Page: Panourgias Coiffures

Instagram : panourgias_coiffures