Το Σάββατο στις  03 Μαρτίου, η πιανίστα Κασσάνδρα Φουντουλάκη κι η ηθοποιός Μαρία Κίτσου ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και μας υπόσχονται μια όμορφη βραδιά.

Η ζεστασιά του Chopin, η λυρική ένταση του Liszt, η δραματική δύναμη του Brahms, η προκλητική τελειότητα του Rachmaninov και το ισπανικό ταπεραμέντο του De Falla, προσεγγίζονται ερμηνευτικά από την πιανίστα Κασσάνδρα Φουντουλάκη κι αφηγηματικά από την ηθοποιό Μαρία Κίτσου σε μια ονειρώδη κι  ορμητική συνήχηση.

Λίγα λόγια για την Κασσάνδρα Φουντουλάκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία έξι ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών,απ’όπου απέκτησε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και διάκριση,καθώς και πτυχίο ειδικού αρμονίας.Στη συνέχεια φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών ως υπότροφος στην τάξη πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη κι απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και βραβείο.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πιάνου.Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ κι έχει δώσει ρεσιτάλ.Φοιτά σε μεταπτυχιακό επίπεδο με τον διεθνούς φήμης πιανίστα,Δημήτρη Τουφεξή.

 Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος της κατεύθυνσης κλασικών σπουδών του τμήματος Φιλολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών.Το 2016,εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Μουσική Δωματίου» από τις εκδόσεις Ιωλκός, η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο ”Γιάννη Βαρβέρη 2017” της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων,που αφορά  καλύτερο βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου ποιητή.


Είσοδος (με κρασί ή μπίρα): 13€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα