Ποιος είπε ότι οι μπαμπάδες δεν βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού; Το κάνουν αλλά με τον δικό τους εφευρετικό τρόπο!

Αυτό σκέφθηκε και ένα πατέρας τρίδυμων που φαίνεται πώς κατέχει το απόλυτο hack για να καθαρίζει εύκολα και γρήγορα τα μπουκάλια των μωρών του.

Ο Aerol Peterson από τη Νεμπράσκα κουράστηκε από την ποσότητα των πιάτων που έπρεπε να πλένει καθημερινά.

Έτσι, βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να τα πλένει και να τα καθαρίζει σε χρόνο dt!

Η σύζυγός του, Christy, τον κατέγραψε να χρησιμοποιεί ένα τρυπάνι με μια βούρτσα τριψίματος ενσωματωμένη πάνω του για να πλύνει τα μπουκάλια των μωρών τους.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, βλέπουμε τον πατέρα να βουτά την βούρτσα στο νερό με το σαπούνι και στη συνέχεια να πατά το ηλεκτρικό τρυπάνι το οποίο γυρνάει και καθαρίζει το πλαστικό μπουκάλι.

My husband and I have wanted to start a blog about our life journey with the triplets for a while. Since this video, many people have asked for us to create a designated Facebook page to be able to keep up with the triplet tribe. Below are our links to Facebook, Instagram, YouTube and our blog. This is just a start to many more adventures to come.Triple Made Simplehttps://instagram.com/triplemadesimple?r=nametaghttp://triplemadesimple.wixsite.com/mombloghttps://www.youtube.com/channel/UC1zI1Vi5jmRC8LtBpvpaRUQI come home from grocery shopping to this…

Δημοσιεύτηκε από Christy Peterson στις Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

Έτσι το καθαρίζει πανεύκολα και πολύ γρήγορα!

Το ανορθόδοξο τρικ είναι πολύ αποτελεσματικό, όπως γράφει η ίδια η μητέρα στο post. «Πιο έξυπνο, όχι πιο δύσκολο», λέει μάλιστα ο ίδιος στο βίντεο.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές, αναδημοσιεύσεις και σχόλια.Οι χρήστες έχουν ξετρελαθεί με το απίθανο τρικ και τον έχρισαν «μπαμπά της χρονιάς».

*Διαβάσαμε την είδηση στο bovary.gr