Γράφει η Μελίνα Αγγελάκη

Ο εννιάχρονος Malachi Coffey αποδείχτηκε ο φύλακας άγγελος του γείτονά του Allen Clemmons. Κατάφερε να του σώσει τη ζωή απεγκλωβίζοντάς τον.

Ο Allen Clemmons προσπαθούσε να επιδιορθώσει το αυτοκίνητό του στο πίσω μέρος του σπιτιού του, στο Sumpter της Νότιας Καρολίνα. Είχε μπει κάτω από το αυτοκίνητό του το οποίο το είχε ανυψώσει με τη  βοήθεια ενός γρύλου.

Τη στιγμή που προσπαθούσε να μετακινήσει το κιβώτιο των ταχυτήτων, ένιωσε το αυτοκίνητο να γλιστράει από το γρύλο που το στήριζε και να πέφτει επάνω του εγκλωβίζοντάς τον.

«Δεν μπορούσα ν’ αναπνεύσω κι ένιωθα ότι θα πέθαινα. Φώναζα αλλά δεν άκουγε κανείς κι είχα εξαντληθεί. Παρακάλεσα το Θεό να μου δώσει τη δύναμη γι’ άλλη μια δυνατή κραυγή και να μου στείλει έναν άγγελο. Μια τελευταία κραυγή πριν παραδοθώ. Είχα ήδη αρχίσει να χάνω κάθε ελπίδα» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Clemmons στο WIS TV.

Φαίνεται πως την τελευταία αυτή κραυγή την άκουσε ο εννιάχρονος Malachi Coffey κι έβγαλε αληθινό αυτό που λένε πως τα παιδιά είναι άγγελοι επί γης. Έτρεξε προς το αυτοκίνητο και με τη βοήθεια ενός γρύλου που βρήκε εκεί κοντά και την καθοδήγηση του Clemmons,  κατάφερε ν’ ανυψώσει όσο μπορούσε το αυτοκίνητο και να δώσει στον εγκλωβισμένο άνδρα τη δυνατότητα ν’ αναπνεύσει καλύτερα. Έφυγε τρέχοντας για το διπλανό σπίτι της θείας του να φέρει βοήθεια για να μετακινήσουν τον Allen Clemmons.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση του εννιάχρονου ο άνδρας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κάταγμα λεκάνης κι έξι σπασμένα πλευρά, ενώ είχε τραυματιστεί και στο χέρι του.

Σίγουρα είναι σοβαροί οι τραυματισμοί αλλά φαντάζουν μικροί μπροστά στην απώλεια της ζωής του. Για τον Clemmons ο μικρός Malachi είναι ο φύλακας άγγελός του κι η απάντηση του Θεού στην τελευταία κραυγή του.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com