Σε μια κίνηση αλτρουισμού και αλληλεγγύης προχώρησε σήμερα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, μέλη της οποίας προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο μενού προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Γεννηματάς” στη Θεσσαλονίκη.

Η Λέσχη προσέφερε πενήντα μερίδες φαγητό, ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία της Covid-19.

Το μενού περιλαμβάνει φιλέτο μοσχάρι, ρύζι, γλυκό, πίτες και ψωμάκια. Όλα αυτά είναι μαγειρεμένα, όπως τόνισαν τα μέλη της λέσχης, σε ένα πιστοποιημένο εργαστήριο με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και σε αποστειρωμένο χώρο.

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους εργαζόμενους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά τους που είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ήρθαμε να δώσουμε ένα μικρό δώρο για να τους ενισχύσουμε ψυχολογικά, να τους πούμε ένα “ευχαριστώ”. Εμείς είμαστε γιατροί της πείνας, αυτοί είναι γιατροί των ανθρώπων και είπαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο και να κάνουμε αυτή την προσφορά» σημείωσε η κ. Εμμανουηλίδου Κική, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

*Διαβάσαμε την είδηση στο thestival.gr