Γράφει η Δήμητρα Γιαννάκη

Στη δημοφιλή σελίδα της στο Instagram, η Καναδή blogger Kate Weiland, ο σύζυγός της και τα τρία υπέργλυκα παιδιά τους εμφανίζονται σε μια σειρά από παιχνιδιάρικες πόζες. Σε κάποιες, φορούν ταιριαστά ρούχα, σε άλλες συμμετέχουν σε κομικά σκηνικά και στις μάλλον πιο δημιουργικές σειρές, η Weiland έξυπνα εμφανίζει νόστιμα ντυμένη την οικογένειά της ως φαγητό, από sushi μέχρι πρωινό με αυγά και μπέικον!

Έτσι η Kate μοιράζεται αξιολάτρευτα στιγμιότυπα από την αγαπημένη της οικογένεια που αγαπά να διασκεδάζει. Οι φωτογραφίες διακυμαίνονται από συναισθηματικές σε χαρούμενα ανόητες κι η ιδιότροπη ή μάλλον ιδιαίτερη αυτή συλλογή δρα ως ένα ψηφιακό κομμάτι αποτύπωσης της καθημερινής της ζωής κι είναι πραγματικά απολαυστικό!

Ενώ οι περισσότερες από τις φωτογραφίες είναι μέσα από το σπίτι της Weiland, μερικές από αυτές έχουν τραβηχτεί σε διάφορες τοποθεσίες στον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη στο Nuevo Vallarta στο Μεξικό. Αν θα ήθελες ν’ ακολουθήσεις την οικογένεια στα ταξίδια της και να ρίξεις μια ματιά και στους άλλους «εθισμούς» της Weiland -συμπεριλαμβανομένων του καφέ, των βιβλίων και της παραλίας- είναι εύκολο να το κάνεις. Ακολουθώντας την Kate στο Instagram!

H blogger, σύζυγος και μαμά τριών παιδιών, αιχμαλωτίζει πρωτότυπες κι εξαιρετικά δημιουργικές οικογενειακές φωτογραφίες κι είναι σίγουρο πως όπως κι εμείς έτσι κι εσύ θα τις λατρέψεις…

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.mymodernmet.com