Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Μπορεί να λένε πως το χάσμα γενεών κι η αδυναμία επικοινωνίας ανάμεσα σε ανθρώπους με μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί εύκολα, αλλά κάτι τέτοιο, δεν ισχύει για τους δύο άντρες που βιντεοσκοπήθηκαν να παίζουν μπάσκετ σε κάποιο δημόσιο, υπαίθριο γήπεδο στο Langhorne, των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο John Crichton έτυχε να παρακολουθήσει το παιχνίδι των δύο αντρών, έστειλε το βίντεο στο Action News κι έγραψε «Μπορεί αυτό το βίντεο να μην είναι μεγάλη είδηση αλλά θα έπρεπε όλοι να ακολουθούμε το παράδειγμα αυτών των δύο αντρών».

Ο John αναφέρει πως οδηγώντας από το Mayors Playground, έγινε μάρτυρας του εν λόγω περιστατικού στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο Aaron Banks ο νεώτερος εκ των δύο, έριχνε μόνος του σουτ στο καλάθι, όταν τον πλησίασε ο κατά πολύ μεγαλύτερος του Gary Bloom και του ζήτησε να παίξουν μαζί.

Το απολαυστικό τους παιχνίδι αποδεικνύει πως όσες δεκαετίες κι αν τους χωρίζουν, έχουν το ίδιο πάθος κι αγάπη για τη ζωή κι αυτό αρκεί για να καταρρίψει κάθε θεωρία και στερεότυπο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com