Γράφει η Μαρία Καλλίλα

Η τελετή αποφοίτησης είναι μια μικρή γιορτή για τον απόφοιτο την οποία θέλει να την μοιραστεί με την οικογένειά του και τους φίλους του. Θεωρείται ένα πολύ σημαντικό γεγονός και η ηθική ικανοποίηση τη στιγμή που κρατάει κάποιος το πολυπόθητο πτυχίο στα χέρια του είναι μεγάλη. Τα γέλια και η χαρά, μπλέκονται με δάκρυα κι αγκαλιές και συνθέτουν μια ευτυχισμένη στιγμή.

Αυτό σκέφτηκε κι η Sharonda Wilson κι αποφάσισε πως δεν έπρεπε με τίποτε να χάσει την τελετή αποφοίτησης του γιου της, Stephen, στο Central Michigan University. Οπότε χωρίς να διστάσει στιγμή αποφάσισε να μην είναι παρούσα στη δική της αποφοίτηση που θα γινόταν την ίδια μέρα στο Ferris State University. Για την Sharonda, το να αγκαλιάσει το παιδί της την ώρα που θα κρατάει το πτυχίο στα χέρια του, ήταν το σημαντικότερο.

Όμως ο Πρόεδρος του CMU, Robert Davies, πληροφορήθηκε το γεγονός και επικοινώνησε με τον ομόλογό του, David Eisler, Πρόεδρο του Ferris University, ώστε να βρεθεί μια λύση για να μη χάσει η μητέρα τη χαρά να κρατήσει το πτυχίο στα χέρια της, με παρόντες τους δικούς της ανθρώπους.

Ετοίμασαν λοιπόν μια έκπληξη στην Sharonda κι όταν ο Πρόεδρος Davies ανακοίνωσε τη βαθμολογία κι έδωσε το πτυχίο στο νεαρό Stephan, συνέχισε ανακοινώνοντας τη βαθμολογία της μητέρας του και καλώντας τη στη σκηνή,  της απένειμε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Ferris.

Η ανθρωπιά κι η ευαισθησία των δυο ανδρών που διοικούν τα συγκεκριμένα πανεπιστήμια ενώθηκαν κι έδωσαν σε δυο ανθρώπους, μάνα και γιο, την ευκαιρία να μοιραστούν τη χαρά τους και να γιορτάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους την επιτυχία τους.

Μητέρα και γιος, δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν, αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com