Το Ντουμπάι είναι γνωστό για τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία του, απίστευτης χλιδής, και για κατασκευές που όμοιές τους δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Στην κατηγορία αυτή, λοιπόν, συγκαταλέγεται και ένα 5άστερο ξενοδοχείο, το Rosemont Hotel & Residences, με δικό του τροπικό δάσος, το μοναδικό στον κόσμο!

Στην ουσία μέσα στο 47 ορόφων ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, που απλώνεται σε 186.000 τ.μ, το οποίο διαθέτει και κατοικίες αλλά και χώρους αναψυχής, ενώ μια πισίνα μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο τους ενοίκους όσο και τους επισκέπτες που το επιθυμούν, υπάρχει ένα μοναδικό στον κόσμο εξωτικό δάσος, με φυτά μοναδικά στο είδος τους.

Στο εσωτερικό του δάσους κυριαρχούν τα φυλλώδη καταπράσινα φυτά, που φτάνουν σε μεγάλο ύψος και σε μερικές περιπτώσεις είναι τόσο πυκνό το φύλλωμά τους που οι επισκέπτες έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα πραγματικό τροπικό δάσος.

Επιπλέον, μικρές τεχνητές λίμνες έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία, με σκοπό να προσφέρουν στους ενοίκους και τους επισκέπτες όχι μόνο στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης αλλά και να δημιουργήσουν εικόνες εξωτικών προορισμών και τοπίων μέσα σε ένα τεχνητό στην ουσία οικοσύστημα.

Το Rosemont Hotel & Residences διαθέτει 450 δωμάτια και σουίτες, 280 ιδιωτικές κατοικίες (διαμερίσματα), συνεδριακό κέντρο, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, γυμναστήριο, spa, παιδική χαρά, μια τεράστια πισίνα στον τελευταίο όροφο ενός από τους δύο ουρανοξύστες και parking κάτω από μια μεγάλη οθόνη που προβάλλει εικόνες από δάση και τη θαλάσσια ζωή.

*Διαβάσαμε την είδηση στο travelstyle.gr