Πριν λίγο καιρό η Aston Martin δημιούργησε το πρώτο lux υποβρύχιο της στην προσπάθειά να το γυρίσει στα θαλάσσια σπορ. Όσο ωραίο και αν ήταν το Triton Submarines LLC, η βρετανική εταιρία αποφάσισε ότι δεν της ήταν αρκετό. Και τι έκανε; Αποφάσισε να επεκταθεί και στους αιθέρες. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα το κάνει μόνη της.

Στο πρόσωπο της θρυλικής Rolls-Royce, η εταιρία-alter ego του James Bond βρήκε τον κατάλληλο συνεργάτη για να κάνει δικό της και τον ουρανό και το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν το μίνι τζετ Volante Vision Concept

Εξωτερικά φέρνει στο «The Bat» του «Dark Knight Rises», είναι διθέσιο και η τελική του αγγίζει τα 320 km/h. Ο κινητήρας φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή «Rolls» αλλά και στο ειδικό υβριδικό σύστημα τροφοδοσίας και κυρίως εκείνο της προσγείωσης-απογείωσης.

Και γιατί είναι τόσο σημαντικό το τελευταίο; Διότι δεν χρειάζεται να κλείνεις τον αεροδιάδρομο του Ελ. Βενιζέλος κάθε φορά που θες να πετάξεις. Μπορείς να βρεθείς στα 20,000 πόδια ακόμα κι από το σπίτι σου καθώς διαθέτει σύστημα κάθετης απογείωσης όπως τα στρατιωτικά σκάφη.

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.ratpack.gr