Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Το να συμμερίζεσαι τις ανάγκες ενός συνανθρώπου σου και μάλιστα κάποιου που βρίσκεται πραγματικά σε ανάγκη, φαίνεται πως δεν είναι και τόσο σπάνιο, τελικά, στις μέρες μας.

Μία ακόμη είδηση όπου αποδεικνύει πως η ανθρωπιά υπάρχει ακόμη έρχεται από το Memphis αυτή τη φορά. Ένας barman σε ένα από τα πιο δημοφιλή bar restaurant της περιοχής, ο οποίος όχι μόνο καλωσόρισε έναν άστεγο που περνούσε από εκεί αλλά του σέρβιρε και περισσότερα απ’ όσα μπορούσε να πληρώσει στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με μία ανάρτηση στο Facebook που έκανε ο Dawn Wilt, θαμώνας του εστιατορίου, ένας άγνωστος άστεγος μπήκε στο εστιατόριο «Huey’s» έχοντας μόνο 2 δολάρια στα χέρια του. Προχώρησε προς το μπαρ και ρώτησε τον barman τι μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που διέθετε.

Ο barman Beck αφού χαιρέτησε ευγενικά τον άστεγο κι ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι διέθετε μόνο 2 δολάρια, τον ρώτησε τι θα ήθελε να φάει. Του πρότεινε ένα burger με πατάτες ή onion rings. Αφού τον ευχαρίστησε ο άστεγος, ο Beck συνέχισε να τον ρωτάει τι θα ήθελε να πιει για να συνοδεύσει το φαγητό του κι ο άγνωστος άντρας του ζήτησε μονάχα λίγο νερό δεδομένου και της ανυπόφορης ζέστης που είχε έξω.

«O Beck με έκανε να συνειδητοποιήσω πως υπάρχουν ακόμη άτομα με μεγαλοψυχία κι ανθρωπιά. Παράλληλα, μου υπενθύμισε ότι κάθε φορά που χτυπάει το κουδουνάκι της παραγγελίας ενός barman, ένας άγγελος βάζει τα φτερά του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο άγγελος ήταν ο Beck. Αξίζει να διαδώσετε αυτή την είδηση!», συμπληρώνει ο Dawn στην ανάρτηση του.

Πράγματι, λοιπόν, το συγκεκριμένο post κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές κι όχι αδίκως!

*Διαβάσαμε την είδηση στο www.sunnyskyz.com