Γράφει η Μαριάμ Πολυγένη

Την Arabella Lewis – Smith, οι υπάλληλοί της, θα τη θυμούνται φανταζόμαστε για καιρό ως το «καλύτερο αφεντικό ever». Αποφάσισε πως το προσωπικό της εταιρίας της, χρειάζεται Χριστουγεννιάτικες διακοπές κι αποφάσισε να το κάνει πράξη, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Bonus,  προσωπικά δώρα, δωρεάν δείπνα και εισιτήρια παραστάσεων, έχουμε ακούσει να δίνουν εργοδότες κατά καιρούς σαν επιβράβευση στους υπαλλήλους τους. Ταξίδι σε μια άλλη χώρα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, όχι!

Γι’ αστείο το πήραν και οι υπάλληλοι μιας διαφημιστικής εταιρίας στη Μεγάλη Βρετανία όταν το άκουσαν και δεν το πίστευαν μέχρι τη στιγμή που όλοι μαζί μπήκανε στο αεροπλάνο με προορισμό την πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη. Ένα Σαββατοκύριακο αναψυχής με όλα τα έξοδα πληρωμένα έμοιαζε με όνειρο, αλλά δεν ήταν!

Η Smith είχε εξασφαλίσει τα αεροπορικά εισιτήρια 20 ατόμων, τη διαμονή σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και τη διατροφή τους με δύο πλήρη γεύματα καθημερινά. Το ταξίδι – δώρο κόστισε σ’ εκείνη συνολικά 5.000 λίρες, αλλά φανταζόμαστε πως η απόσβεσή του θα έρθει γρήγορα, αφού και το προσωπικό θ’ ανταποδώσει την κίνηση με σκληρή δουλειά και ζήλο για εκείνη, αλλά και η ίδια η κίνηση θ’ αποτελέσει διαφήμιση για την ίδια και την εταιρία της.  

Οι φωτογραφίες δείχνουν το όμορφο κλίμα της διήμερης απόδρασης τους και τα δικά μας πρόσωπα αν τα βλέπατε τώρα θα έδειχναν τη μεγάλη ζήλια μας για το ότι δεν δουλεύουμε σε αυτή την επιχείρηση…