Στα κανάλια της Βενετίας εμφανίστηκαν δελφίνια, στους δρόμους του Λονδίνου κυκλοφορούν ανενόχλητοι σκίουροι και σε παιδικές χαρές των ΗΠΑ φωτογράφισαν… πρόβατα να παίζουν σαν παιδιά. Τις τελευταίες ημέρες στην ήδη πιο πράσινη από ποτέ χώρα μας, έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα “σπάνια” και απολύτως χρήσιμα Green Panda!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας “τρέφονται” με παλιά smartphones και κάνουν καλό στον πλανήτη αλλά και την τσέπη σας. Αν λοιπόν έχετε και εσείς ένα συρτάρι γεμάτο παλιά smartphones ήρθε η ώρα να το αδειάσετε, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα και φροντίζοντας για την ευημερία της Γης μας.

 

Τα Green Panda είναι τα πρώτα ΑΤΜ ανακύκλωσης smartphones που αγοράζουν επιτόπου τη συσκευή σας και πληρώνουν για την αξία της την ίδια στιγμή. Πρόκειται, δηλαδή, κυριολεκτικά για ένα ΑΤΜ που αντί να αδειάζει τον λογαριασμό σας, τον γεμίζει και παίρνει από τα χέρια σας το άχρηστο, παλιό σας smartphone. Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά και γίνεται ως εξής:

  • Τοποθετείτε το κινητό σας στο ΑΤΜ, γίνεται η αυτόματη αναγνώριση του μοντέλου και της κατάστασής του και υπολογίζεται η αξία του
  • Αν επιθυμείτε, προχωράτε επιτόπου στην πώληση, με άμεση κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό σας, διαφορετικά παίρνετε τη συσκευή πίσω.

Τα ΑΤΜ Green Panda βρίσκονται ήδη εντός επιλεγμένων supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος ενώ νέες τοποθεσίες προστίθενται κάθε εβδομάδα. Και για όσους ακόμα δεν βγαίνουν από το σπίτι και κατοικούν στην Αττική, υπάρχει το Green Panda Car που έρχεται σε εσάς. Συμπληρώστε την ειδική φόρμα στο greenpanda.gr, κλείστε το ραντεβού σας και το πλησιέστερο Green Panda Car θα σας περιμένει την ώρα που θέλετε, στο σημείο που θέλετε, για να αγοράσει την συσκευή σας, ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια.

Η τεχνολογία ασύρματης αναγνώρισης συσκευών της Green Panda έχει λάβει 3 διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας. US Patent Number – US9641997B2 European Patent Number – EP2428072B1 US Patent Number – US9866664B2 US Application Number 15/829,061 (Granted) Green Panda Car.

*Διαβάσαμε την είδηση στο news247.gr