Η Μπρέντα και ο Ντένις Ντελγάντο, που γνωρίστηκαν ενώ ψώνιζαν μαγιονέζα σε ένα σούπερ μάρκετ της Αριζόνα, επέστρεψαν στο ίδιο ακριβώς σημείο στις 19 Νοεμβρίου- αυτή τη φορά για να παντρευτούν.

«Εγώ είμαι 72, εκείνος είναι 78 ετών τώρα», δήλωσε στο NBC. «Δεν έχουμε άλλα τόσα χρόνια για να κάνουμε κάτι σαχλό και ανόητο».

Η Μπρέντα, που έχασε πρόσφατα τον επί 30 χρόνια σύζυγό της, έψαχνε απλώς κάτι να βάζει στα σάντουιτς, στον διάδρομο 8 του Fry’s Food & Drug, τον Αύγουστο του 2021, όταν έπιασε κουβέντα με τον Ντένις.

«Φορούσαμε και οι δύο μάσκες και της λέω: “Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο πράγμα όταν φοράς μάσκα; Μπορείς να περάσεις από αυτούς που δεν φορούν μάσκα και να τους βρίζεις σιγανά, χωρίς να ακούν λέξη από όσα λες”, και εκείνη άρχισε να γελάει», θυμήθηκε ο Ντένις.

Άρχισαν να συζητούν και κανόνισαν να πάνε μαζί στην εκκλησιαστική λειτουργία την επόμενη εβδομάδα.

Στους μήνες που ακολούθησαν, ξεκίνησαν να δένονται ολοένα και περισσότερο, κουβεντιάζοντας τις κοινές τους εμπειρίες με την απώλεια, καθώς ο Ντένις βίωνε επίσης πένθος μετά το θάνατο της συζύγου του, με την οποία έζησε για 45 χρόνια.

Όπως είπε, ένιωθε «θυμωμένος με τον Θεό» που του πήρε τη γυναίκα του, ενώ η Μπρέντα άρχισε να βρίσκει ξανά «σκοπό» μετά τον θάνατο του συζύγου της από καρκίνο του προστάτη.

Τον Απρίλιο του 2022, η σχέση τους είχε γίνει αρκετά σοβαρή ώστε ο Ντένις να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε “θα πάω να σου πάρω ένα δαχτυλίδι αρραβώνων” και του είπα “ναι, βέβαια”», λέει. «Έφυγε και λίγες ώρες αργότερα του τηλεφώνησα και τον ρώτησα “έχεις πιει;”»..

Όταν κατάλαβε ότι ο Ντένις δεν ήταν μεθυσμένος ούτε αστειευόταν, η Μπρέντα είχε μια ιδέα. «Θέλω να το κάνει στο διάδρομο με τις μαγιονέζες όπου γνωριστήκαμε», είπε, σύμφωνα με το FOX 13, για την επιθυμία της να αρραβωνιαστούν στο σημείο όπου γνωρίστηκαν

Περίπου ένα χρόνο μετά τη συνάντησή τους, ενώ εκείνος αγόραζε μαγιονέζα και εκείνη μια σάλτσα, ο Ντένις και η Μπρέντα παντρεύτηκαν στο διάδρομο 8 του Fry’s.

«Έβαλαν το γαμήλιο εμβατήριο στα μεγάφωνα του καταστήματος. Ήταν υπέροχα», πρόσθεσε ο Ντένις. «Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα περπατήσεις στο διάδρομο με τις μαγιονέζες του Fry’s και θα συναντήσεις κάποιον που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν στη ζωή σου».

*Πηγή είδησης